Web Analytics Made Easy - Statcounter

میگو های ایران با جعبه سفید و بدون درج برند به عمان و سایر کشور های حوزه خلیج فارس صادر میشود و از آنجا به عربستان و آمریکا میرود،آیا این موضوع صحت دارد؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا، هیچ کس منکر آسیب های کشورمان از تحریم ها نیست اما برکاتی هم داشته است که باید با تلاش و توسعه بیشتر تولیدات ایرانی تحریم ها را دور زده و در حقیقت آنرا خنثی کنیم زیرا شاید تحریم ها اصلا لغو نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در طول سال های اخیر تحریم های ظالمانه باعث بروز مشکلاتی برای ایران اسلامی شده و صادرات محصولات ایرانی به قاره آمریکا و اروپا و آسیا را با مشکلاتی مواجه کرده است ولی توانسته ایم تحریم ها را دور بزنیم که خیلی از این دور زدن تحریم ها از سوی کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس صورت گرفته است.
اخیرا هم خبر صادرات میگوی ایران به عربستان از طریق واسطه گری عمان منتشر شده است.
در همین راستا مهرداد بازرگان،رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبزیان اخیرا با اشاره به صادرات میگو ایران به عربستان گفته بود میگو های ایران با جعبه سفید و بدون درج برند از طریق کشور های حوزه خلیج فارس به آمریکا و عربستان میرود.
اکنون علی اکبر خدایی،دبیرکل اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران در پی این حواشی ها خبر داد:تمام خبرهایی که با مضمون صادرات میگو بدون لیبل هستند شایعه و این موضوع نادرست است.
خدایی توضیح داد: حدود ۴ سال قبل گاهی صادرات میگوی ایران بدون برند ایران نیز انجام می‌شد اما اکنون حتی یک جعبه میگو نیز بدون لیبل صادر نمی‌شود.
این فعال صنفی تصریح کرد:عمان امکان صادرات میگوی پرورشی به هیچ کجای جهان از جمله آمریکا و اروپا را ندارد چرا که اصلا در این کشور پرورش میگو انجام نمی‌شود.
کشور عمان در میان دیگر کشور های حاشیه خلیج فارس روابط سیاسی و تجاری گسترده تری با کشور ایران داردو همین امر موجب افزایش صادرات میگو به این کشور شده است.
عمان در راستای دسترسی به آب های آزاد،وجود زیر ساخت ها و پتانسیل های مناسبی که دارد به عنوان یکی از قطب های تجاری منطقه شناخته شده است.
اما در آخر، دور زدن تحریم ها توسط واسطه ها و کشورهای همسایه یکی از دستور کارهایی است که باید همواره در مسائل اجرایی کشور وجود داشته باشند؛ باید تولیدات ایرانی را بیش از پیش صادر کنیم و در این مسیر باید مشکلات را به جان خریده و تحریم ها را خنثی کرده و دور بزنیم؛ فشارهای دشمنان برای جلوگیری از عرضه محصولات ایرانی به خارج از کشور اهمیتی ندارد و باید رشد و توسعه و پیشرفت کشورمان را از مسیرهای مختلف و با اهرم های متعدد دنبال کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران اسلامی آسیا حوزه خلیج فارس ایران عربستان عمان خلیج فارس تجارت جهان حاشیه خلیج فارس مشکلات رشد و توسعه ایران تجارت حوزه خلیج فارس عربستان عمان صادرات میگوی صادرات میگو خلیج فارس تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد

گمرک ایران اعلام کرد: تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

براساس این گزارش، ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

این گزارش در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، ۷ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه